Unde mancam in Brasov – 5 restaurante

Ati trecut de Sinaia, Azuga, ati ajuns in Predeal dar v-ati hotarat sa continuati pentru a ajunge in Brasov. Natural, vine intrebarea ce va macina pe toti din grup: „unde se mananca bine in Brasov?

In continuare va prezentam 5 recomandari de restaurante unde puteti merge sa mancati. Veti gasi mai jos restaurantele cu puncte de interes, program, felul de mancare servita.

Lista cu restaurante unde se mananca bine in Brasov – ianuarie 2020.

Unde se mananca bine in Brasov?
Unde se mananca bine in Brasov?

Restaurant Sergiana Brasov – langa Biserica Neagra

Restaurantul serveste mic dejun, pranz si cina cu specific ardelenesc. Daca doriti, va puteti face rezervare la restaurant Sergiana din Brasov. Datele de contact le gasiti aici.

Restaurant La Ceaun Brasov – langa Biserica Neagra

Folosind ingrediente locale, restaurantul La Ceaun din Brasov, ofera un meniu traditional. Se afla in Piata Sfatului, langa Biserica Neagra. Datele de contact le gasiti aici.

Restaurant Dei Frati Brasov – langa Piata Sfatului

Situat in Centrul Istoric, Dei Frati este un restaurant cu specific italiat in Brasov. Va puteti face rezervare pentru a va asigura ca aveti loc cand ajungeti la locatie. Langa restaurant se afla si Biserica Neagra din Brasov.

Restaurant Gaura Dulce Brasov – in Piata Sfatului

Dupa un drum lung pe Valea Prahovei, papilele gustative va vor multumi pentru o oprire la Gaura Dulce in Brasov. Accesul se face foarte usor din Piata Sfatului (langa Biserica Neagra). Restaurantul Gaura Dulce este unul cu specific romanesc, are terasa si poti chiar si ridica comanda la pachet. Datele de contact le gasiti aici.

Restaurant Ceasu’ Rau Brasov – in Centrul Nou

Din acelasi grup ca si restaurantul Sergiana, acest restaurant pastreaza standardele ridicate pentru mancarea servita. Restaurantul Ceasu’ Rau se afla in zona Centrului Nou, langa Primaria Brasov. Restaurantul face rezervari, fiind ideal pentru grupurile mai mari. Datele de contact le gasiti aici.

Ai folosit serviciile? Lasa-ti parerea!

Ati fost la unul din restaurantele specificate? Mergeti la unul din restaurantele specificate? Dupa ce aveti o impresie facuta despre oricare din restaurante, intrati inapoi pe iBrasov.ro si lasati-va parerea. Opiniile clientilor sunt foarte utile, mai ales atunci cand este vorba de mancare.

Unde mancam in Brasov? Ajutati sa fiti ajutati!

Unde mancam in Brasov. Ajutati-va reciproc, folositi platforma iBrasov.ro pentru a va lasa parerile personale. Cu cat este mai completa o parere, cu atat va fi mai utila. Nu acceptam note fara o parere in scris.

Asteptam si un like pe pagina noastra de Facebook In Brasov.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment