Site logo

Mall-uri in Brasov: Adresa, program si magazine

Brașovul, orașul situat în mijlocul Carpaților, nu este doar o destinație pitorească, ci și un loc atractiv pentru cumpărături și distracție. În ultimii ani, mai multe malluri moderne au apărut aici, oferind o gamă variată de magazine, restaurante și opțiuni de divertisment. Să explorăm în detaliu cele mai importante malluri din Brașov, inclusiv AFI Brașov, Star Brașov, Coresi Brașov și Unirea Brașov.

  1. AFI Brașov: AFI Brașov este situat la adresa: Bulevardul 15 Noiembrie nr. 2. Mallul este deschis în fiecare zi de la 10:00 la 22:00. Aici vei găsi o selecție premium de magazine de modă și accesorii, inclusiv branduri cunoscute internațional. Dacă ești pasionat de modă și căutări unicitate, AFI este locul potrivit.
  2. Star Brașov: Star Brașov se află la adresa: Strada Zizinului nr. 104. Programul de lucru este de luni până duminică, de la 10:00 la 21:00. Acest mall versatil oferă o gamă largă de magazine ce cuprind îmbrăcăminte, electronice, produse pentru casă și multe altele. Efectiv poți găsi aproape tot ce-ți dorești la Star Brașov.
  3. Coresi Brașov: Coresi Shopping Resort, situat la adresa: Aleea Scriitorilor nr. 2, are programul de lucru de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Acest mall generos în mărime găzduiește numeroase magazine de modă, încălțăminte, cosmetice și produse pentru casă. Dacă ai copii, vei aprecia zona de joacă pentru cei mici și facilitățile de divertisment.
  4. Unirea Brașov: Unirea Brașov se află în inima orașului, la adresa: Piața Sfatului nr. 17. Mallul funcționează de luni până duminică, de la 09:00 la 21:00. Aici poți găsi magazine variate, de la îmbrăcăminte la suveniruri, ceea ce îl face un loc atractiv atât pentru turiști, cât și pentru cei care doresc să se bucure de o experiență autentică în Brașov.

Fiecare dintre aceste malluri oferă o experiență unică și bogată în cumpărături și distracție, astfel încât, indiferent de preferințele tale, vei găsi ceva care să-ți capteze atenția și să facă vizita ta în Brașov și mai specială.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment