Site logo
Descriere

Opera Brasov exista incepand cu 1953 si era initial numita Teatrul Muzical Brasov. Aici puteti viziona diverse spectacole, concerte, festivaluri si proiecte culturale. Localizata langa Biserica Adormirea Maicii Domnului, gasiti parcare stradala. Programul variaza in functie de spectacolele desfasurate. Alaturi gasiti adresa pentru Opera Brasov.

Closed
Closed today
 • Monday

  10:00 - 17:00

 • Tuesday

  10:00 - 17:00

 • Wednesday

  10:00 - 17:00

 • Thursday

  10:00 - 17:00

 • Friday

  10:00 - 17:00

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26 mai 2024 09:03 local time

Categorii
Specificatii
 • Marius Ghionoiu
  25 noiembrie 2023 at 16:28

  Să le fie rușine celor care îl denigrează pe tenorul de la Opera Brașov Mădălin George Groza și vă rog respectuos, cei care sunteți în măsura să faceți lumină în acest caz. Sunt unul din colegii lui de facultate, mă numesc Marius Ghionoiu și vreau să vă spun că este un baiat foarte bine pregătit, a terminat liceul de muzică din Brașov, dreptul, facultatea de muzică, master în muzică și acum este la Doctorat, un băiat bine crescut și dintr-o familie bună. Am înțeles că acum de sfintele sărbatori Irimia Mihai l-a dat afară de la Opera Brașov. Rușine să le fie a celor care fac jocuri murdare. Eu am luat calea străinătății dar nu credeam să aud despre colegul meu Mădălin George Groza, să fie dat afară de la Opera Brașov. PS În studenție pe Irimia Mihai actual director la Opera Brașov, îl găseam cântând pe la Casa Mureșenilor, pentru cei care nu știu ajuns să cânți acolo atunci când nu-ți faci norma la operă, mai mult acest Irimia a stat în corul Operei Brașov 6 ani de zile el neavând studii de specialitate, terminând un liceu pe la Ploiești. Tatăl sau dirijor la filarmonica din Ploiești la băgat pe acest Irimia la facultea de Muzică din Brașov fără studii Muzicale, prin îngăduirea profesoarei Soreanu Cristina care i-a fost profesor la facultate și a fost ținut în corul Operei Brașov 6 ani de zile. Vă rog să verificați, nu mint nimic. Mai mult știu că ii spunea lui Mădălin să facă cu el ore de canto classic, că el din anul următor va fi profesor la facultatea de muzică, verificați ! Nu a fost niciodata profesor. Am înțeles că a fost plătit de familie o perioadă pentru a face ore împreună. Acesta este omul, actual director la Opera din Brașov. Rușine să îi fie! A ajuns să hotărască și destinele tinerilor pregătiți care au nevoie de practică minim 2—3 ani pentru a putea accede ca solist.

  Acest om fals care spune că e cu frica Lui Dumnezeu și că tatăl lui a fost preot, zice că ajută pe toată lumea, dar în realitate își face fericirea lui din răul altuia!

  Numai gura este de omul acesta, o să vă convingeți mai tarziu!

  Nota generala

  Servicii

  Ospitalitate

  Pret

Add a review