Site logo
Description

Pentru pasionatii si entuziastii sporturilor de iarna, partiile din Poiana Brasov asigura decorul ideal. In Poiana puteti profita de ofertele la telecabina teleferic sau telescaun, cu preturi variabile in functie de tipul de abonament (pentru copii sau adulti, pe anumite ore sau mai multe zile din sezon, preturile incepand de la 10 lei).

PRETURI TELECABINE POIANA BRASOV (sezon iarna, vara si extrasezon):

Cartele simple telecabina Capra Neagra si Kanzel:
Urcare si coborare Adulti = 35 lei, Copii (6-12 ani) = 20 lei
Urcare simpla Adulti = 25 lei, Copii (6-12 ani) = 12 lei
Coborare Adulti = 25 lei, Copii (6-12 ani) = 12 lei

Cartele simple telecabina Tampa:
Urcare si coborare Adulti = 18 lei, Copii (6-12 ani) = 10 lei
Urcare simpla Adulti = 10 lei, Copii (6-12 ani) = 6 lei
Coborare Adulti = 10 lei, Copii (6-12 ani) = 6 lei

Aici gasiti instructori si scoli de ski care va oferta si posibilitatea de a inchiria echipamentul de ski sau snowboard necesar, cu tarife variabile in functie de articolele inchiriate sau aveti optiunea de a rezerva chiar un spatiu de depozitare (locker), cu preturi de la 20 lei/zi.

In Poiana Brasov puteti ajunge cu masina venind din Brasov pe Calea Poienii sau prin Rasnov, tinand directia Cetatea Rasnovului. Legatura cu Brasovul se mai poate face folosind autobuzul, traseul nr 20 care merge pana in Poiana Mica, unde trebuie luat traseul nr 60 care merge in Brasov, la Livada Postei.

Partiile de ski din Poiana Brasov sunt Stadion (300 m. lungime si grad usor de dificultate), Kanzel (359 m. lungime cu grad dificil de dificultate), Ruia (540 m. lungime cu grad dificil de dificultate), Bradul (458 m. lungime cu grad usor de dificultate), Subteleferic (1000 m. lungime cu grad dificil de dificultate), Sulinar (2451 m. lungime cu grad mediu de dificultate), Lupului (2860 m. lungime cu grad dificil de dificultate) si Drumul Rosu (3821 m. lungime cu grad usor de dificultate). Partiile beneficiaza de zapada artificiala, iar Partia Bradul are si instalatie nocturna.

Pentru incepatori, copii sau intreaga familie, ideale sunt partiile Bradul si Stadion, unde va puteti da relaxat pe zapada, folosind schiuri sau saniuta.

 

Region
  • No comments yet.
  • Add a review