Site logo
Description

Situat la cea mai mare altitudine din Romania, orasul Predeal este una dintre cele mai apreciate statiuni montane, oferind iubitorilor sporturilor de iarna ocazia sa se distreze pe una dintre partiile special amenajate pentru ski.

La Predeal se ajunge cu masina pe DN 1 dinspre Bucuresti sau Brasov si pe DN 71 dinspre Targoviste. Deasemena, se poate ajunge cu trenul, gara fiind chiar in oras. In statiune gasim si scoli de ski si instructori care va oferta posibilitatea de a inchiria echipamentul necesar pentru ski sau snowboard , tarifele fiind variabile, incepand de la 35 lei, in functie de articolele dorite. Preturile la telescaun si teleski difera in functie de tipul de abonament si pornesc de la 10 lei/copii si 15 lei/adulti.

Partiile de ski din Predeal sunt: Subteleferic (1200 m. lungime si grad mare de dificultate), Subteleferic Varianta (600 m. lungime si grad mare de dificultate), Subteleferic Copii (200 m. lungime si grad mic de dificultate), Subteleferic Incepatori (400 m. lungime si grad mic de dificultate), Clabucet Plecare (2100 m. lungime si grad mediu de dificultate), Clabucet Varianta (790 m. lungime si grad mic de dificultate), Clabucet Scoala (200 m. lungime si grad mic de dificultate), Clabucet Sosire (800 m. lungime si grad mic de dificultate), Paraul Rece (520 m. lungime si grad mediu de dificultate), Cocosul (2250 m. lungime si grad mediu de dificultate), Cioplea (200 m. lungime si grad mic de dificultate), Polistoaca (2500 m. lungime si grad mic de dificultate), Trei Brazi (300 m. lungime si grad mic de dificultate) si Garbova (900 m. lungime si grad mic de dificultate).

Gasim tunuri pentru zapada pe partiile Clabucet Varianta, Clabucet Sosire si Clabucet Scoala, ultimele doua avand si instalatie de nocturna. Partia Clabucet are telescaun si teleschi, iar Clabucet Scoala are un miniteleschi.

Region
  • No comments yet.
  • Add a review