Site logo

Deschidere AFI Brasov – octombrie 2020

Deschidere AFI Brasov:

Deschidere AFI Brasov: celui mai nou mall din Brasov, va avea loc in luna octombrie 2020, potrivit dezvoltatorului.

„Dată fiind situația fără precedent cu care ne confruntăm în România, în Europa și la nivel global, am decis amânarea deschiderii centrului comercial AFI Brașov pentru toamna anului 2020, după ce inițial o planificaserăm pentru luna mai a acestui an. Decizia se bazează pe faptul că prioritatea noastră acum este siguranța angajaților, a colaboratorilor, a clienților și a partenerilor noștri, pe care în momentul de față nu o putem asigura din cauza pandemiei de COVID-19. Data deschiderii va fi stabilită în momentul în care vom avea o predictibilitate a contextului social general”, a declarat Ilan Kalimi, Director General AFI Brașov, potrivit bizbrasov.ro

AFI Brasov – adresa & locatie exacta:

Mall-ul AFI din Brasov se afla pe Bulevardul 15 noiembrie, sensul giratoriu cu Strada Iuliu Maniu, pe o parte, iar pe cealalta parte fiind strada Nicolae Titulescu. Lateralele mall-ului sunt pe strada Nicolae Dumitru Cocea si strada Rosiorilor. Link direct (Google Maps)

Mall AFI Brasov

Despre AFI Brasov:

Mall-ul este situat perfect în centrul orașului, la 1,5 km de orașul vechi istoric și turistic. Locația site-ului face parte din piața principală a orașului (un bulevard larg cu 5 benzi) care face legătura între bulevardul principal care duce de la Orașul Vechi (principala atracție turistică și locală din oraș) la toate părțile orașului și ieșire spre București. Vizibilitatea este excepțională datorită locației sale; toate mașinile și autobuzele care trec prin această intersecție principală sunt expuse la centrul comercial și stațiile de transport public sunt situate în fața proiectului.

Deschidere AFI Brasov – 200 magazine pe structura metalica, suprafata totala 93.000 mp, 45.000 mp de spatiu inchiriabil si 1600 locuri de parcare.

Branduri & Firme AFI Brasov:

Proiectul care urmează să fie inaugurat în toamna anului 2020 va oferi o varietate de peste 200 de branduri internaționale de top precum: Zara, Pull & Bear, Deichmann, Carrefour, Sephora, Tommy Hilfiger, Mango, Oysho, Bershka, Intersport, Sport Vision etc.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment