Site logo

Restaurante ieftine Brasov – preturi mici, mancare buna

Mancare buna si la pret accesibila. Pe scurt, in continuare propunem cateva variante de locatii / restaurante ieftine in Brasov.

Incepem cu o pizzerie din Brasov – anume: Pizzeria Della Nonna Brasov.
Chiar daca este pizzerie, puteti manca si ciorba. Ciorba de vacuta la 400 g este 12.5 lei, iar o ciorba de burta in Brasov, costa 13.5 lei. Daca doriti ciorba de legume sau supa crema de legume, fiecare costa 11.5 lei. La loc de cinste se afla pizza la cuptor cu lemne. Cu preturi ce variaza intre 18 si 25 lei pentru o pizza mica (300g – 400g); intre 20 si 28 lei pentru o pizza mare (400 g – 650g). Suplimentar gasiti aici si pizza la 2.3 kg, meniul de pizza fiind regasit aici.

Continuam cu o a 2-a pizzerie unde de aceasta data nu avem ciorba, dar puteti servi paste, salate, grill si specialitati. Preturile la paste sunt intre 20 si 25 lei. Greutatea unei pizza de la Pizzaiolo Brasov incepe de la 500 grame (1-2 persoane), preturile pentru o astfel de pizza incepand de la 25 lei. Pizza jumbo este de pana la 900 grame (3-4 persoane), costul pentru o astfel de pizza fiind de 38 lei (Diavola / Carbonara).

Doriti sa servici o portie de paste facute ca la carte, incercati Cucinino Pasta Bar din Brasov. Fiind la mica distanta de Biserica Neagra din Brasov. Preturile sunt intre 10 si 58 lei, in functie de produsele dorite.

Restaurantul Brasovia va ofera mancare cu auto servire, preturile fiind mai mult decat decente. In functie de ceea ce doriti sa serviti, variaza intre 10 si 29 lei per portie. In meniu regasiti si mancare pentru vegetarieni.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment